Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vakantiewerk
Vakantiewerk
<i>Vakantiewerk</i> is een kort verhaal uit de verhalenbundel <i>Hittegolf</i> van René Appel.

Marjolein en haar vriend Marcel beramen een overva... »
 
 
 
 
 

Loverboy
Loverboy
Wat doet een vrouw die vermoedt dat haar man een affaire heeft met een andere vrouw? Yoka Kamphuis is gewend over dit soort vragen na te denken. Ze schrijft ... »
 
 
 
 
 

Joyride & andere spannende verhalen
Joyride & andere spannende verhalen
In ‘Joyride’ zijn de allerbeste spannende verhalen van thrillerauteur René Appel samengebracht. Enkelen zijn in vertaling verschenen bij gerenommeerde A... »
 
 
 
 
 

Schone handen
Schone handen
Sylvia en Eddie hebben samen twee kinderen. Ze wonen in een groot pand in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Er is één levensgroot probleem: he... »
 
 
 
 
 

Ik en mijn mobiel
Ik en mijn mobiel
 »
 
 
 
 
 

Spannende verhalen schrijven
Spannende verhalen schrijven
Spanning is een van de sleutelingrediënten van het schrijven. Het bepaalt of een lezer verder leest dan de eerste alinea s, pagina s of hoofdstukken. Maar h... »
 
 
 
 
 

Overschot
Overschot
<p>In <em>Overschot </em>van René Appel krijgt Arend Meulenhoek een dreigtelefoontje van een man die claimt dat zijn stiefzoon Ferry hem duizenden euro’s ... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker
<p><em>Dansen in het donker</em> is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omgeving.</p><p>Inge is g... »
 
 
 
 
 

Hittegolf 6 - Het gele monster
Hittegolf 6 - Het gele monster
`Het gele monster is een kort verhaal uit de verhalenbundel Hittegolf van René Appel. Tijdens een vakantie met zijn gezin vergeet een vader de handrem op d... »