Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Scharlaken kust
Scharlaken kust
fbi-agent Pendergast accepteert een privéopdracht in Exmouth om de diefstal van een waardevolle wijnkelder te onderzoeken. Samen met zijn pupil Constance Gr... »
 
 
 
 
 

Gideons strijd
Gideons strijd
Gideon Crew. Scherpschutter, hacker en inbreker. Een man met een missie. En nog maar kort te leven.Als er een verhoogde radioactieve straling boven New York ... »
 
 
 
 
 

Voorbij de ijsgrens
Voorbij de ijsgrens
Voorbij de ijsgrens van Preston & Child is een Gideon Crew thriller, geschreven door de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers. De vloek van het oe... »
 
 
 
 
 

Berg des doods
Berg des doods
Berg des doods van de #1-bestsellerauteurs Preston & Child, bekend van de Pendergast-reeks, is het vierde deel in de waanzinnig populaire serie met archeoloo... »
 
 
 
 
 

Oude botten
Oude botten
<p><em>Oude botten</em> is het begin van een bloedstollende nieuwe serie van thrillerschrijvers Douglas Preston & Lincoln Child.</p><p>Nora Kelly, een jonge ... »
 
 
 
 
 

De gruwelkamer
De gruwelkamer
In Manhattan wordt een gruwelijke ontdekking gedaan: een ondergronds knekelhuis. Er blijken botten te liggen van tientallen slachtoffers, die allen rond 1880... »
 
 
 
 
 

Preston & Child Tafeldisplay 4 x
Preston & Child Tafeldisplay 4 x
Poema Preston & Child 2008 Display 4X5 »
 
 
 
 
 

Dodenboek
Dodenboek
Dodenboek van Preston & Child is de derde thriller in de serie over FBI-agent Aloysius Pendergast. Hier moet hij het opnemen tegen zijn levensgevaarlijke, ma... »
 
 
 
 
 

Zaag des doods
Zaag des doods
 »