Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De wraakengel
De wraakengel
Preston en Child zetten hun bestsellerserie met FBI-agent Pendergast voort in De wraakengel, het ijzingwekkende vervolg op Het kabinet van dr. Leng.Constance... »
 
 
 
 
 

De Egyptische sleutel
De Egyptische sleutel
leverbaar op isbn 9789021024103. Gideon Crew begint aan zijn wellicht laatste avontuur in De Egyptische sleutel, de nieuwste thriller van Preston & Child, de... »
 
 
 
 
 

Views Into Chinese Room P
Views Into Chinese Room P
New Essays on Searle and Artificial Intelligence »
 
 
 
 
 

Twee graven
Twee graven
Preston & Child Twee graven
'De namen Preston & Child op het omslag van een boek garanderen een unieke leeservaring, en Twee graven levert de spanning en sen... »
 
 
 
 
 

Het kabinet van dr. Leng
Het kabinet van dr. Leng
Tegen alle verwachtingen in heeft Constance een manier gevonden om terug te reizen naar haar geboorteplek: New York City in de late negentiende eeuw. Ze begi... »
 
 
 
 
 

Schorpioenenstaart
Schorpioenenstaart
Van het nummer 1 bestsellerduo Preston & Child komt een spannende nieuwe thriller met archeoloog Nora Kelly en FBI-agent Corrie Swanson in de hoofdrol.Wannee... »
 
 
 
 
 

Levenloos leven
Levenloos leven
 »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
In Virus van Preston & Child experimenteert een groep briljante genetici in het diepste geheim met het meest voorkomende virus ter wereld: het griepvirus.

... »