Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Duel met de dood
Duel met de dood
William Smithback, verslaggever voor The New York Times en zijn vrouw Nora Kelly, antropoloog en werkzaam bij het Museum of National History, worden aangeval... »
 
 
 
 
 

Gideons wraak
Gideons wraak
Als Gideon nog klein is, wordt zijn vader voor zijn ogen vermoord. Pas veel later vertelt zijn moeder hem op haar sterfbed waarom zijn vader moest sterven: h... »
 
 
 
 
 

Weerwraak
Weerwraak
‘We kunnen maar niet genoeg krijgen van de avonturen van Pendergast!’ Veronica MagazinePendergast en zijn zwager Judson Esterhazy zijn op jacht in de Schot... »
 
 
 
 
 

De verloren stad
De verloren stad
 »
 
 
 
 
 

Kraaienvoer
Kraaienvoer
Special Agent Pendergast haast zich naar een geïsoleerde gemeenschap in Kansas, waar in een graancirkel een bizar tafereel is aangetroffen rond een ernstig ... »
 
 
 
 
 

Dans des doods
Dans des doods
De charismatische FBI-agent Aloysius Pendergast heeft eigenlijk maar één echte vijand: zijn geniale maar levensgevaarlijke broer Diogenes. En Diogenes acht... »
 
 
 
 
 

Koortsdroom
Koortsdroom
Prestn & Child, Koortsdroom

Agent Pendergast. Altijd onaangedaan. Totdat blijkt dat de dood van zijn geliefde vrouw Helen geen ongeluk was. Ze is vermoord, ... »
 
 
 
 
 

Wit vuur
Wit vuur
In de thriller Wit vuur van Preston & Child arriveert de excentrieke FBI-agent Aloysius Xingu L. Pendergast in een exclusief skioord op het moment dat brands... »
 
 
 
 
 

Dodenboek
Dodenboek
'Superspannende thriller.' De Telegraaf

FBI-agent Pendergast is een van de meest ontwapenende personages in de misdaadliteratuur. Maar hij heeft een gedreve... »
 
 
 
 
 

Wit vuur
Wit vuur
De excentrieke FBI-agent Pendergast arriveert in een exclusief skioord op het moment dat brute brandstichtingen de toeristen afschrikken. Pendergast ontdekt ... »