Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sigmund weet wel raad met gevoelens
Sigmund weet wel raad met gevoelens
Tegenwoordig kun je je met goed fatsoen niet meer in het openbaar vertonen zonder emoties. De godganse dag wordt ernaar geïnformeerd. Na ‘wat eten we vana... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Fatima heeft een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen dat ze de perfecte match ... »
 
 
 
 
 

Matsuoka Gilles de Geus 01 Integraal
Matsuoka Gilles de Geus 01 Integraal
Wat Asterix is voor de Romeinse veroveringstochten in Frankrijk, is Gilles de Geus voor de Tachtigjarige Oorlog. Deze strip, van het Nederlandse striptandem ... »
 
 
 
 
 

Wit Sigmund man/vrouw
Wit Sigmund man/vrouw
S1ngle is een strip van Hanco Kolk en Peter de Wit over drie vrijgezelle vriendinnen die enigszins worstelen met hun bestaan en met het feit dat ze geen vast... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met therapie
Sigmund weet wel raad met therapie
Therapie is onder deskundige begeleidend werken aan een betere versie van jezelf.Niet in therapie gaan betekent geestelijke stilstand en dus achteruitgang. I... »
 
 
 
 
 

Polderburka's
Polderburka's
De onweerstaanbare Burka Babes zijn terug, de populaire personages uit de Sigmund-strip in de Volkskrant. Nuchter en met zwarte humor geven zij hun visie op ... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Na veel mislukte dates heeft Fatima een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen da... »
 
 
 
 
 

S1ngle
S1ngle
SOS S1ngle is het nieuwe album van Hanco Kolk en Peter de Wit. Inmiddels zijn we allemaal vertrouwd met Stella, Nienke en Fatima. Pogingen tot het vinden van... »
 
 
 
 
 

S1ngle | SOS
S1ngle | SOS
Verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. In hun dromen dompelen de dames zich onder in een zee van mannen in de hoop... »