Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

$1ngle
$1ngle
Miljonairs, who cares! Tegenwoordig draait het om miljarden. Maar zelfs een miljard... Op het eerste gezicht lijkt het veel, maar het zijn vooral veel nullen... »
 
 
 
 
 

Sigmund tweeëntwintigste sessie
Sigmund tweeëntwintigste sessie
In Sigmund tweeëntwintigste sessie helpt onze therapeuter een christelijke homo in gewetensnood en ontvangt hij een depressieve Sinterklaas in zijn spreekka... »
 
 
 
 
 

S1ngle | SOS
S1ngle | SOS
Verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. In hun dromen dompelen de dames zich onder in een zee van mannen in de hoop... »
 
 
 
 
 

Burka basics
Burka basics
De wereld is een catwalk, maar een burka is geen little black dress. Dit kledingstuk is bedoeld om de draagster onzichtbaar te maken. Onze burka babes maken... »
 
 
 
 
 

Sigmund
Sigmund
25 JAAR SIGMUND IN DE VOLKSKRANT!Dokter Sigmund benadrukt het belang van de combinatie van pillen en praten, want zonder goede medicatie houdt geen therapeut... »
 
 
 
 
 

Stampede!
Stampede!
De komische western Stampede! was de eerste strip van de jonge tekenaar Peter de Wit. Geïnspireerd door Amerikaanse krantenstrips als Roodoog, De Tovenaar v... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met relaties
Sigmund weet wel raad met relaties
Liefde tussen twee mensen is het mooiste wat er is, zegt men. Als de vonk overslaat en je jezelf verliest in de ander. Twee zielen gloeiend aaneengesmeed. Ma... »
 
 
 
 
 

Sigmund: antidepressiva
Sigmund: antidepressiva
Dokter Sigmund gidst u door de pieken en dalen van het leven. Alles wat u dwarszit kunt u bij hem kwijt. Met nietsontziende ijver verzint hij nieuwe trauma's... »
 
 
 
 
 

S1ngle Trio
S1ngle Trio
De verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. Ze staan dagelijks in veertien kranten en hebben zelfs hun eigen tv-seri... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met narcisten
Sigmund weet wel raad met narcisten
Op social media is ieder van ons 24/7 bezig me, myself and I zo succesvol mogelijk te promoten. Narcisme is de stoornis du jour. Waarschijnlijk omdat je zelf... »