Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

S1ngle | SOS
S1ngle | SOS
Verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. In hun dromen dompelen de dames zich onder in een zee van mannen in de hoop... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met narcisten
Sigmund weet wel raad met narcisten
Op social media is ieder van ons 24/7 bezig me, myself and I zo succesvol mogelijk te promoten. Narcisme is de stoornis du jour. Waarschijnlijk omdat je zelf... »
 
 
 
 
 

Stampede!
Stampede!
De komische western Stampede! was de eerste strip van de jonge tekenaar Peter de Wit. Geïnspireerd door Amerikaanse krantenstrips als Roodoog, De Tovenaar v... »
 
 
 
 
 

Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Hartchirurg dokter Van Swieten en plastisch chirurg dokter Bernard spelen al jaren de tweede viool in de dagstrip en tv-serie S1ngle. Maar dat moet maar eens... »
 
 
 
 
 

S1ngle Trio
S1ngle Trio
De verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. Ze staan dagelijks in veertien kranten en hebben zelfs hun eigen tv-seri... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Fatima heeft een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen dat ze de perfecte match ... »
 
 
 
 
 

DSM
DSM
De tijd dat je als arts iemand simpelweg gek kon verklaren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is iedereen speciaal. De gekken eisen allemaal hun eigen etiketj... »
 
 
 
 
 

S1ngle love
S1ngle love
Fatima is verliefd op Harold. Maar dan komt de mysterieuze Tim in haar leven en wordt ze ook op hem tot over haar oren verliefd. Ze kan niet kiezen, maar gel... »
 
 
 
 
 

Single fantasy
Single fantasy
Als de prins op het witter paard niet direct aan komt draven, moet je als single soms je toevlucht nemen tot een fantasiewereld. Daar wemelt het van de galan... »
 
 
 
 
 

Sigmund twintigste sessie
Sigmund twintigste sessie
De kleine therapeuter uit de Volkskrant verstaat alweer twintig sessies lang de kunst van het analyseren, kleineren en visiteren van zijn patiënten. Maar do... »