Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nachtverhaal
Nachtverhaal
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>In e... »
 
 
 
 
 

De brieven van de generaal
De brieven van de generaal
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>Tant... »
 
 
 
 
 

Het sleutelkruid
Het sleutelkruid
<p>Luister naar de schitterende Biegel-klassieker 'Het sleutelkruid' over de oude koning Mansolein, voorgelezen door Gijs Scholten van Aschat. 'Het sleutelk... »
 
 
 
 
 

Virgilius van Tuil
Virgilius van Tuil
Virgilius van Tuil is het honderd-en-éénste Veluwse kaboutertje. Geen mens gelooft dat hij werkelijk bestaat. Hij leeft met zijn honderd soortgenoten op de... »
 
 
 
 
 

De zoute goudvis
De zoute goudvis
Nu verdrink ik, dacht de visser en hij keek nog eenmaal naar de wereld boven water. Hij zag de laatste vissebek wijd opengaan: hij zag een rood-gouden kop te... »
 
 
 
 
 

De kleren van Sinterklaas
De kleren van Sinterklaas
<p>In 'De kleren van Sinterklaas' geeft Paul Biegel zoals alleen hij dat kan een heerlijk originele wending aan het bezoek van de Sint. Een echte Biegel-klas... »
 
 
 
 
 

Het Olifantenfeest
Het Olifantenfeest
Verhalenbundel over stoute schoenen en papieren paleizen<br/><br/>Paul Biegel, de kinderboekenschrijver die reeds vele keren werd bekroond, heeft een veelzij... »
 
 
 
 
 

Nachtverhaal
Nachtverhaal
<p>De sprookjesachtige fantasie van Paul Biegel kent geen grenzen. 'Nachtverhaal', een beeldschoon boek over een kabouter en een fee, is een hoogtepunt in zi... »
 
 
 
 
 

De tuinen van Dorr
De tuinen van Dorr
<p>'De tuinen van Dorr' is het toppunt van een sprookje zoals alleen meesterverteller Paul Biegel ze kon schrijven, vol geheimen, magie en avontuur. En dan i... »