Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nachtverhaal
Nachtverhaal
<p>De sprookjesachtige fantasie van Paul Biegel kent geen grenzen. 'Nachtverhaal', een beeldschoon luisterboek over een kabouter en een fee, is een hoogtepun... »
 
 
 
 
 

De Rode Prinses
De Rode Prinses
Niemand had ooit de Rode Prinses gezien, want zij was opgegroeid binnen de muren van het Witte-Torenpaleis. Pas op haar twaalfde verjaardag kwam zij naar bui... »
 
 
 
 
 

De rattenvanger van Hameln
De rattenvanger van Hameln
Op meeslepende wijze leest Paul Biegel zelf voor uit het sprookje en de oude legende van 'De rattenvanger van Hamelen'. Bijna iedereen kent de sage De ratten... »
 
 
 
 
 

Het Sleutelkruid
Het Sleutelkruid
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>Een ... »
 
 
 
 
 

De dwergjes van Tuil
De dwergjes van Tuil
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>De d... »
 
 
 
 
 

Jiri
Jiri
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>Jiri... »
 
 
 
 
 

De kleine kapitein
De kleine kapitein
 »
 
 
 
 
 

Het sleutelkruid
Het sleutelkruid
<p>'Het sleutelkruid' van Paul Biegel is een onmisbaar boek in de boekenkast van elke jonge lezer. Een juweeltje uit de Nederlandse jeugdliteratuur, voor kin... »