Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De tuinen van Dorr
De tuinen van Dorr
De winnaar esta luisterboek award 2011!

Twee kinderen, een prinses en een tuinmansjongen, spelen in de tuin van het kasteel. Ze gaan van elkaar houden, maar... »
 
 
 
 
 

De rover Hoepsika
De rover Hoepsika
De dag waarop zijn moeder sterft, wordt Hoepsika een rover. Hij koopt een paard en laarzen met zilveren sporen, en galoppeert luid zingend de landweg op, ban... »
 
 
 
 
 

De vloek van Woestewolf
De vloek van Woestewolf
Wat moet het kleine driftige doktertje, het geleerde heertje dat zoekt en denkt en in boeken neust, wat moet die dokter Kroch ineens met een kist vol goud? E... »
 
 
 
 
 

De Rode Prinses
De Rode Prinses
 »
 
 
 
 
 

Het grote Heksenboek
Het grote Heksenboek
Heksen zijn al eeuwen een bron van inspiratie voor talloze verhalen. Deze eeuwenoude gewiekste dames laten nog steeds van zich horen. In Het grote Heksenboek... »
 
 
 
 
 

Nachtverhaal
Nachtverhaal
Paul Biegel op de website van Holland: <a href="http://www.uitgeverijholland.nl/schrijver/auteursDetail.asp?id=25">www.uitgeverijholland.nl</a><br/><br/>In e... »
 
 
 
 
 

Virgilius van Tuil omnibus
Virgilius van Tuil omnibus
Dwergjes van Tuil, dat waren er honderd. Die woonden bij lekaar op de hei, maar er was nog een honderdeneenste dwerg, en dat was Virgilius. Die woonde niet b... »
 
 
 
 
 

Het sleutelkruid
Het sleutelkruid
<p>Luister naar de schitterende Biegel-klassieker 'Het sleutelkruid' over de oude koning Mansolein, voorgelezen door Gijs Scholten van Aschat. 'Het sleutelk... »
 
 
 
 
 

De ridder Hoepsika
De ridder Hoepsika
 »
 
 
 
 
 

De zoute goudvis
De zoute goudvis
Nu verdrink ik, dacht de visser en hij keek nog eenmaal naar de wereld boven water. Hij zag de laatste vissebek wijd opengaan: hij zag een rood-gouden kop te... »