Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Huis vol leugens
Huis vol leugens
In Huis vol leugens van Nicci French leidt de vijfenveertigjarige Neve een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedrie... »
 
 
 
 
 

Dinsdag is voorbij
Dinsdag is voorbij
French, 'Dinsdag is voorbij'Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad e... »
 
 
 
 
 

De gunst
De gunst
<p><em>De gunst</em> is een ijzersterke thriller van Nicci French. Jude is een succesvol arts en is gelukkig met haar verloofde Nat. Vanuit het niets duikt h... »
 
 
 
 
 

Huis vol leugens
Huis vol leugens
<p>In <em>Huis vol leugens</em> van Nicci French leidt de vijfenveertigjarige Neve een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. S... »
 
 
 
 
 

Wie niet horen wil
Wie niet horen wil
In de psychologische thriller Wie niet horen wil van Nicci French gaat Tess op onderzoek uit als haar dochtertje Poppy vreemde taal begint uit te slaan en ee... »
 
 
 
 
 

De dag van de doden
De dag van de doden
De dag van de doden is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.<br/><br/>De bladeren vallen van de bomen en in Londen... »