Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De vrienden van Matty & andere spannede verhalen
De vrienden van Matty & andere spannede verhalen
Nicci French en Camilla Läckberg, de twee absolute topschrijvers van het thrillergenre, zijn nu voor het eerst samengebracht in een verhalenbundel, ‘De vr... »
 
 
 
 
 

Wat te doen als iemand sterft
Wat te doen als iemand sterft
Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde omkomt bij een auto-ongeluk. Milena, een onbekende vrouw die bij Greg in de auto zat, heeft ... »
 
 
 
 
 

Dinsdag is voorbij
Dinsdag is voorbij
Eerder in deze serie van Nicci French verscheen <em>Blauwe maandag,</em> ook met Frieda Klein in de hoofdrol.</p><p>In een vervallen huis in het oosten van L... »
 
 
 
 
 

De rode kamer
De rode kamer
Kit Quinn is als arts verbonden aan een kliniek voor geesteszieke criminelen. Tijdens het beoordelen van een verwarde man die is opgepakt, raakt ze gewond. Z... »
 
 
 
 
 

Zondagochtend breekt aan
Zondagochtend breekt aan
Zondagochtend breekt aan is het spannende zevende deel van de achtdelige Frieda Klein-serie,geschreven door Nicci French.Het begint met een lijk onder de vlo... »
 
 
 
 
 

Donderdagskinderen
Donderdagskinderen
Donderdagskinderen van Nicci French is het vierde spannende deel van de Frieda Klein-thrillerserie. Wanneer een vroegere schoolvriendin bij Frieda aanklopt o... »
 
 
 
 
 

De gunst
De gunst
<p><em>De gunst</em> is een ijzersterke thriller van Nicci French. Jude is een succesvol arts en is gelukkig met haar verloofde Nat. Vanuit het niets duikt h... »
 
 
 
 
 

De dag van de doden
De dag van de doden
<p><em>De dag van de doden</em> van Nicci French is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie.</p><p>De bladeren vallen van de bomen en ... »