Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ein sicheres Haus. Der Glaspavillon
Ein sicheres Haus. Der Glaspavillon
Zwei Romane in einem Band »
 
 
 
 
 

Eisiger Dienstag
Eisiger Dienstag
Thriller - Der neue Fall für Frieda Klein 2 »
 
 
 
 
 

Huis vol leugens
Huis vol leugens
In Huis vol leugens van Nicci French leidt de vijfenveertigjarige Neve een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedrie... »
 
 
 
 
 

Dinsdag is voorbij
Dinsdag is voorbij
French, 'Dinsdag is voorbij'Het tweede deel met psychoanalytica Frieda Klein die tegen wil en dank wordt meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad e... »
 
 
 
 
 

In hechtenis
In hechtenis
<p><em>In hechtenis</em> is de spannende literaire thriller van het wereldberoemde schrijversduo Nicci French, bekend van onder andere de Frieda Klein-serie.... »
 
 
 
 
 

De verborgen glimlach
De verborgen glimlach
dwarsligger 439‘De verborgen glimlach’ van Nicci French is een ijzingwekkende en beklemmende thriller over een ex-vriend die uit is op wraak.Als Miranda ... »
 
 
 
 
 

Onderhuids
Onderhuids
Wat doe je als je op een dag een anonieme brief ontvangt met de mededeling dat je vermoord zult worden? In Onderhuids krijgen Zoë, Jenny en Nadia een dergel... »
 
 
 
 
 

Tot het voorbij is
Tot het voorbij is
Tot het voorbij is van Nicci French is een thriller over vriendschap en begeerte, over afstand nemen en volwassen worden.Astrid Bell is een jonge, sterke Lon... »