Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bobbi leert zwemmen
Bobbi leert zwemmen
De eerste zwemles: ieder kind (en iedere ouder) krijgt ermee te maken. Voor de een is het zwembad één groot feest, voor de ander is al dat water toch wel h... »
 
 
 
 
 

2008
2008
Dit leerwerkboek Maatschappelijke Vorming is bestemd voor het 1ste jaar bso. Het is gedrukt in vier kleuren met een luchtige vormgeving. De nadruk ligt op va... »
 
 
 
 
 

Bobbi uitdeelboekjes
Bobbi uitdeelboekjes
Doosje met 6 verschillende Bobbi-boekjes. Om uit te delen als je jarig bent, of lekker allemaal zelf te houden!Deze titels zijn ook verkrijgbaar als Bobbi vo... »
 
 
 
 
 

Voor wie is dit potje?
Voor wie is dit potje?
Voor wie is dit potje?Sam en Jet willen graag op een potje leren plassen. Ze zoeken ­alleen nog een potje dat goed bij hun billetjes past. Het ene heeft ste... »
 
 
 
 
 

Bobbi de allerliefste juf
Bobbi de allerliefste juf
Een juf speelt een belangrijke rol in het leven van een peuter of kleuter. Dit Bobbi-boek is het ideale cadeau als een kind afscheid neemt van de peuterspeel... »
 
 
 
 
 

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Kerst
Bobbi viert Kerst
Papa zegt: "We gaan iets leuks doen."Stap maar lekker op de slee.Ga je mee een kerstboom kopen?''"Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!''Exclusieve kerstkalender ... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat sporten
Bobbi gaat sporten
Bobbi en zijn vriendjes gaan sporten! Maar wat kun je veel doen. ­Tennis, voetbal, hardlopen… Het liefst doet Bobbi het allemaal! »
 
 
 
 
 

Bobbi wordt grote broer
Bobbi wordt grote broer
Een nieuw verhaaltje in de vrolijke serie over Bobbi. Mama zegt: "Ik... »
 
 
 
 
 

Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Hoera, Bobbi is jarig! Wat een spannende dag voor het kleine beertje. Ze versieren het huis, eten lekkere taart en al zijn vriendjes komen langs. Wat zal hij... »