Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sinterklaas kijk- en zoekboek
Sinterklaas kijk- en zoekboek
De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi kan niet wachten. Er... »
 
 
 
 
 

Bobbi jubileumboek
Bobbi jubileumboek
Drie avonturen van het liefste beertjeBobbi bestaat 10 jaar en daarom is het feest! In dit jubileumboek is Bobbi jarig, gaat hij met zijn vader naar de diere... »
 
 
 
 
 

Bobbi wordt grote broer
Bobbi wordt grote broer
Een nieuw verhaaltje in de vrolijke serie over Bobbi. Mama zegt: "Ik... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de tandarts
Bobbi naar de tandarts
Bobbi en zijn vriendjes zeggen ‘Aaaaah’Naar de tandarts gaan hoort erbij, voor jong en oud! Of je het nu juist interessant vindt of stiekem toch best spa... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar het bos
Bobbi naar het bos
Mama zegt We gaan naar buiten. Doe je laarzen maar vast aan. Bobbi juicht Hoe naar het bos toe. Ik ben klaar. Kom op we gaan »
 
 
 
 
 

Bobbi op vakantie
Bobbi op vakantie
Blij rent Bobbi naar de auto, en zijn rugzak sleept hij mee. Hij... »
 
 
 
 
 

Bobbi's wereld
Bobbi's wereld
Er is heel veel te zien in het kijk- en zoekboek van Bobbi. Op herkenbare plaatsen, zoals de speelzaal, de kinderboerderij en het zwembad, vermaken Bobbi en ... »
 
 
 
 
 

Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Hoera, Bobbi is jarig! Wat een spannende dag voor het kleine beertje. Ze versieren het huis, eten lekkere taart en al zijn vriendjes komen langs. Wat zal hij... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat sporten
Bobbi gaat sporten
Bobbi en zijn vriendjes gaan sporten! Maar wat kun je veel doen. ­Tennis, voetbal, hardlopen… Het liefst doet Bobbi het allemaal! »
 
 
 
 
 

Abc
Abc
Bobbi abc<br/><br/>Peuters en kleuters komen op een speelse manier in aanraking met de letters van het alfabet met Bobbi's abc. Aan de hand van vrolijke illu... »