Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bobbi viert Pasen
Bobbi viert Pasen
Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst is daar dan eindelijk Bobbi viert Pasen! In deze v... »
 
 
 
 
 

Bobbi puzzelboek
Bobbi puzzelboek
Voor alle Bobbi fans is er nu eindelijk ook een puzzelboek. Het kleurrijke boek heeft een lekker groot formaat en is gemaakt van stevig karton. Uitermate ges... »
 
 
 
 
 

De allerliefste opa
De allerliefste opa
Voor alle lieve opa's!Het leukste cadeau om te geven aan je allerliefste opaBobbi laat zich lekker rijden.Door de tuin, steeds heen-en-weer.Bobbi lacht: 'Ik ... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat voetballen
Bobbi gaat voetballen
Mama zegt: 'Kom kijken, Bobbi! Er is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig.'Hoi!', roept hij,'dan kijk ik mee.' »
 
 
 
 
 

Dag opa Henk
Dag opa Henk
Afscheid nemen voor peutersEen gevoelig, troostrijk prentenboek voor peuters die met de dood te maken krijgen.Opa Henk is ziek. Heel erg ziek.Zijn kleindocht... »
 
 
 
 
 

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes
 »
 
 
 
 
 

Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi krijgt een huisdier
Bobbi zou zo graag een huisdier willen! Hij heeft geluk, want zijn vader neemt hem mee naar het asiel. Welk dier zal hij kiezen?<br/>Bobbi krijgt een huisdie... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de herfst
Bobbi in de herfst
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos.Bobbi roept: '... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de kleuren
Bobbi en de kleuren
Een vrolijk Bobbi kartonboek van 24 pagina's. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontworpen en geïllustreerd door Monica Maas. »
 
 
 
 
 

Bobbi kleur- en stickerboek
Bobbi kleur- en stickerboek
bobbi
kleur- en stickerboek
Plak samen met Bobbi de stickers uit het midden van dit boekje op de geode plek en kleur de andere plaatjes vrolijk in.
Ingeborg ... »