Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

2008
2008
Dit leerwerkboek Maatschappelijke Vorming is bestemd voor het 1ste jaar bso. Het is gedrukt in vier kleuren met een luchtige vormgeving. De nadruk ligt op va... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de peuters
Bobbi naar de peuters
Bobbi mag eindelijk naar de peuterklas. Wat valt daar veel te zien! Hij ontdekt elke keer iets nieuws. Bereid je peuter samen met Bobbi voor op wat er te zie... »
 
 
 
 
 

Welterusten, lieve Bobbi
Welterusten, lieve Bobbi
Naar bed gaan is een dagelijks ritueel in het leven van elke peuter. Tandenpoetsen, ­pyjama aan en natuurlijk nog een verhaaltje. ­Welterusten, lieve Bobbi... »
 
 
 
 
 

Joupy gaat jutten
Joupy gaat jutten
Joupy probeert Ella te leren zwemmen, maar dat is niet zo makkelijk. Samen jutten gaat beter en ze vinden de mooiste schatten op het strand. Maar wat ligt da... »
 
 
 
 
 

Wat gaan we doen?
Wat gaan we doen?
Wat doe jij allemaal op een dag?Aankleden, eten, lezen, spelen en vast nog veel meer…Dat doen de dieren in dit rijmende kartonboek ook.Krookje zegt: ‘Ik ... »
 
 
 
 
 

Souwtje
Souwtje
Souwtje woont tevreden met haar kat en kippen op een eiland. Tijdens een zware storm komt Zeehond in haar moestuin terecht. Hij weet zeker dat hij wil blijve... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de speelzaal
Bobbi naar de speelzaal
BOBBI NAAR DE SPEELZAAL Bobbi speelt nu met de blokken. Kom je helpen beertje Tom? Wat wordt dat een hoge toren Boem daar ligt hij al weer om. Een vrolijk bo... »
 
 
 
 
 

Bobbi op de wc
Bobbi op de wc
Bobbi mag op de grote wc gaan plassen. Hij vindt het best spannend: die wc is zo hoog! Kan hij dat wel? Gelukkig leert hij al snel dat hij nergens bang voor ... »
 
 
 
 
 

Bobbi en de voertuigen
Bobbi en de voertuigen
In Bobbi en de voertuigen neemt Bobbi zijn lezers mee op reis. Kinderen ontdekken welke voertuigen er op de weg te zien zijn én wat voor geluiden ze maken. ... »
 
 
 
 
 

Souwtje en de potvis
Souwtje en de potvis
Souwtje woont tevreden op haar eiland in het scheefgewaaide huis.Op een dag komt Tom logeren en hij oefent op een aangespoelde gitaar. Al gauw komen de zeeho... »