Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vals spel
Vals spel
<p>Fin wordt verdacht van moord. Vanuit een Spaanse politiecel probeert hij de moed erin te houden. Valerie komt hem vast snel helpen. Hij heeft haar tijdens... »
 
 
 
 
 

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Fluisterwater
Fluisterwater
<br/>De zomervakantie belooft voor Marit een lange, doodsaaie periode te worden. Om de tijd door te komen, neemt Marit een vakantiebaantje bij het dolfinariu... »
 
 
 
 
 

Doorgeschoten
Doorgeschoten
<p><em>Beng, beng! Er vlogen gaten in de deur, die ineens van bladerdeeg leek. Meneer Williams dook opzij naar de grond. Ze schieten echt, dacht Janna. Er kw... »
 
 
 
 
 

2C
2C
<h1><em>2C </em>van Mirjam Mous</h1><h2>Bloedstollende thriller van de auteur van <em>Boy 7</em></h2><p>Klas 2C vertrekt met een touringcar voor een werkwe... »
 
 
 
 
 

Boy 7
Boy 7
<p>Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet.... »
 
 
 
 
 

Lange vingers
Lange vingers
Demi is een bange muis. Ze gruwt van spinnen en donkere ruimtes. Ze wordt al rood als iemand naar haar kijkt en ze heeft nog nooit een hartsvriendin gehad.<b... »
 
 
 
 
 

Girl 6
Girl 6
Oude bekenden uit Boy 7 in een splinternieuw verhaal:Girl 6 gaat over de onhandige Summer. Ze is de enige kleindochter van het echtpaar Rogers, dat in Boy 7 ... »
 
 
 
 
 

Pietje Prinses, de Spiegeltje
Pietje Prinses, de Spiegeltje
In het Spiegelpaleis wordt een verkiezing gehouden: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de beste prinses van het land? Een heleboel prinsessen doen me... »
 
 
 
 
 

Vigo Vampier een vampier die geen bloed lust
Vigo Vampier een vampier die geen bloed lust
<p>Vigo Vampier lust geen bloed. Hij eet liever rode bietjes. 's Nachts krijgt hij vliegles op de Drakensteinschool en in de vakantie mag hij op een mensenke... »