Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vals spel
Vals spel
<p>Fin wordt verdacht van moord. Vanuit een Spaanse politiecel probeert hij de moed erin te houden. Valerie komt hem vast snel helpen. Hij heeft haar tijdens... »
 
 
 
 
 

Test.
Test.
<p>Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Daar zal hij nooit ... »
 
 
 
 
 

Fluisterwater
Fluisterwater
<br/>De zomervakantie belooft voor Marit een lange, doodsaaie periode te worden. Om de tijd door te komen, neemt Marit een vakantiebaantje bij het dolfinariu... »
 
 
 
 
 

2C
2C
<h1><em>2C </em>van Mirjam Mous</h1><h2>Bloedstollende thriller van de auteur van <em>Boy 7</em></h2><p>Klas 2C vertrekt met een touringcar voor een werkwe... »
 
 
 
 
 

Doorgeschoten
Doorgeschoten
<p><em>Beng, beng! Er vlogen gaten in de deur, die ineens van bladerdeeg leek. Meneer Williams dook opzij naar de grond. Ze schieten echt, dacht Janna. Er kw... »
 
 
 
 
 

Boy 7
Boy 7
<p>Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet.... »
 
 
 
 
 

De ketting van één miljoen
De ketting van één miljoen
Bikkels De Ketting Van Één Miljoen »
 
 
 
 
 

Een spook(t)huis voor Fiene
Een spook(t)huis voor Fiene
<p>Welkom in de griezelfamilie!</p><p>Theodoor Haast is een succesvolle zakenman, maar hij voelt zich vaak eenzaam. Daarom zoekt hij een vrouw, via internet... »
 
 
 
 
 

Welkom in Smartpark
Welkom in Smartpark
<p><strong>Een digitaal eiland zonder ouders, hoe ideaal is dat...</strong></p><p>Gijs zou het liefst non-stop gamen, maar zijn moeder vindt dat hij mensen i... »
 
 
 
 
 

Jammie mammie
Jammie mammie
Kim vindt een doos.Een rare doos die piept.Wat zou erin zitten?Misschien wel een hondje!Kim stopt haar hand in de doos.'Au!' Iets bijt in Kims vinger.'Stomme... »