Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Welkom in Smartpark
Welkom in Smartpark
<p><strong>Een digitaal eiland zonder ouders, hoe ideaal is dat...</strong></p><p>Gijs zou het liefst non-stop gamen, maar zijn moeder vindt dat hij mensen i... »
 
 
 
 
 

Langejan
Langejan
Freek krijgt een langding van <br/>zijn broer Oeke.<br/>‘Hij is van Lies geweest,’ zegt Oeke.<br/>‘Hij heet Langejan.’<br/>De pop is eng en veel te groot... »
 
 
 
 
 

Maffe meiden 4ever maf
Maffe meiden 4ever maf
Teddie en Maud zijn hartsvriendinnen.<br/>Maud kan lopen, maar Teddie niet. Ze noemt haar rolstoel de Tedmobile, naar de Batmobile van Batman,want ze is gek ... »
 
 
 
 
 

Otis' redding
Otis' redding
<strong>Een thriller van de koningin van de Nederlandstalige YA</strong><p>Melvin Junior is een urban explorer. Samen met zijn broer Otis bezoekt hij stiekem... »
 
 
 
 
 

Operatie nieuwsflits
Operatie nieuwsflits
<p>Olle spaart fopartikelen, maar nog liever maakt hij ze zelf. Tara heeft een fotografisch geheugen en is voor niemand bang. Puck kan geweldig goed geluiden... »
 
 
 
 
 

Goed fout!
Goed fout!
Niet opendoen, niet opendoen, smeek ik. De deur blijft dicht. Papa begint er met de fietspomp tegenaan te bonken. Het is alsof hij het startsein geeft. Metee... »
 
 
 
 
 

Nee!
Nee!
Denise verhuist met haar moeder naar de stad. Ze ziet erg op tegen haar nieuwe school, maar op de eerste dag ontmoet ze Lindy, die al snel haar vriendin word... »
 
 
 
 
 

Virus
Virus
 »
 
 
 
 
 

Alle dagen hartstikke druk
Alle dagen hartstikke druk
<h1><em>Alle Dagen Hartstikke Druk </em>van Mirjam Mous</h1><h2>Hartverwarmend en humoristisch kinderboek over ADHD</h2><p>Indy heeft ADHD. Dat betekent dat... »