Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ibbe
Ibbe
Ibbe is anders dan de andere honden: hij kan niet blaffen. Daarom wil niemand zijn baasje zijn. Maar ruiken kan hij als de beste, en dat komt goed van pas al... »
 
 
 
 
 

Griezelige Geesten
Griezelige Geesten
 »
 
 
 
 
 

Gerda de Goudvink
Gerda de Goudvink
Er is paniek in het vogelverblijf. Er is nog eten voor hooguit drie dagen. De vliegende vogels overleggen in het Wijs Overleg op het bovenste stokje. De Loop... »
 
 
 
 
 

Operatie Vrotte
Operatie Vrotte
Alle kinderen in de straat kennen mevrouw Vrotte.Als ze voorbij rijdt in haar wagentje wordt het stil op straat. Kinderen verstoppen zich achter lantaarnpale... »
 
 
 
 
 

De vriendelijke draak
De vriendelijke draak
Teun woont in het dorp Zozaai. Iedere dag is hetzelfde. De bakker bakt broden, de kapper knipt haren en de burgemeester houdt een belangrijke toespraak. Tot ... »
 
 
 
 
 

Joep!
Joep!
Joep het schaap stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En wat helemaal vervelend is, is... »
 
 
 
 
 

Sterrenwachter
Sterrenwachter
Muk krijgt op zijn vierde verjaardag een steen. Maar hoe wordt zijn steen een ster? En hoe vaak moet hij het proberen voordat het hem lukt? »
 
 
 
 
 

Oma, mag ik mijn pop terug
Oma, mag ik mijn pop terug
Fien gaat elke zondag met haar pop naar oma. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij haar thuis. Oma vergeet veel. Ze vergee... »