Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vlucht van Elin
Vlucht van Elin
Op een regenachtige middag krijgt Elin zomaar een lift van de populairste jongen van de school. Het is het begin van een heftige, maar ingewikkelde verliefdh... »
 
 
 
 
 

Gezicht van Britt
Gezicht van Britt
Britt reist met vrienden door Frankrijk en Spanje met maar één doel: Dario vergeten. Maar hij blijft haar bellen, ook al is ze honderden kilometers ver weg... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de gevaarlijke museumschat
Het geheim van de gevaarlijke museumschat
Lisa houdt ontzettend van tekenen. In het museum bewondert ze met haar klas de <i>Nachtwacht</i>, maar haar tweelingbroer Ryan vindt er niets aan. Hij maakt ... »
 
 
 
 
 

Tara vecht terug
Tara vecht terug
 »
 
 
 
 
 

Race
Race
<i>Ik wist altijd precies hoe het met hem ging, of hij nou praatte of niet.<i>
<i>Bij Ties was het alsof er een ondertiteling meeliep op zijn voorhoofd.<i>
<... »
 
 
 
 
 

De Wisselaar
De Wisselaar
Anders ontdekt dat hij een Wisselaar is: hij kan van leven wisselen met iemand anders. Al snel krijgt hij zijn allereerste opdracht, maar is Wisselen wel zo ... »
 
 
 
 
 

Doolhof Game
Doolhof Game
<p><i>Doolhof Game opent zijn deuren! Wie durft?</i></p><p>Morris geeft zich samen met zijn vrienden op voor Doolhof Game. In dit spel probeer je te ontsnapp... »
 
 
 
 
 

Ik denk dat dit het einde is
Ik denk dat dit het einde is
<i>De eerste keer dat ik Maas zag, regende het. Ik had toen nog geen idee wie hij was en dat hij mijn leven voorgoed zou veranderen.<i>

<i>De eerste keer da... »