Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gezicht van Britt
Gezicht van Britt
Britt reist met vrienden door Frankrijk en Spanje met maar één doel: Dario vergeten. Maar hij blijft haar bellen, ook al is ze honderden kilometers ver weg... »
 
 
 
 
 

Vlucht van Elin
Vlucht van Elin
Op een regenachtige middag krijgt Elin zomaar een lift van de populairste jongen van de school. Het is het begin van een heftige, maar ingewikkelde verliefdh... »
 
 
 
 
 

Escape Room
Escape Room
<i>Meer dan tien maanden heb ik op dit moment gewacht.
En nu staat Het voor me, in levenden lijve.
Ik schud Het de hand.
En Het heeft geen idee wie ik ben.
I... »
 
 
 
 
 

Laser Game
Laser Game
Silvijn en Noor hebben knallende ruzie met Milan en Fee uit hun klas. Ze besluiten het uit te vechten in de lasergamehal van Silvijns ouders. In de nacht. Al... »
 
 
 
 
 

De Wisselaar
De Wisselaar
Anders ontdekt dat hij een Wisselaar is: hij kan van leven wisselen met iemand anders. Al snel krijgt hij zijn allereerste opdracht, maar is Wisselen wel zo ... »
 
 
 
 
 

Fright Night
Fright Night
Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.

Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze w... »
 
 
 
 
 

Verliefd op alle 3
Verliefd op alle 3
Wie praat er nou tegen een poster? Merel doet het. Want ze lééft met de drie bandleden van <i>No Time Left<i>. Elke avond vertelt ze hoe haar dag was en ho... »
 
 
 
 
 

Escape Game
Escape Game
Trigo kan niet wachten tot de nieuwe escape room in zijn stad opengaat. Daarom daagt hij zijn vrienden uit: inbreken in de escape room om deze alvast te test... »