Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stapelverliefd
Stapelverliefd
Liv wil zangeres worden, maar dat mag niet van haar vader. Als hij kwaad is, slaat hij haar. Ze kan haar droom dus beter verborgen houden. Maar als Liv voor ... »
 
 
 
 
 

Oog in oog met een tijger
Oog in oog met een tijger
<p><i>Anders draait zich met een ruk om.</i>
<i>En dan is het net of zijn hart ontploft.</i>
<i>Achter hem staat de tijger… </i></p><p>
And... »
 
 
 
 
 

Escape Game
Escape Game
Trigo kan niet wachten tot de nieuwe escape room in zijn stad opengaat. Daarom daagt hij zijn vrienden uit: inbreken in de escape room om deze alvast te test... »
 
 
 
 
 

Schim in het bos
Schim in het bos
Tessel gaat in de vakantie liever naar de boerderij waar Marjan met haar hond Kairo woont, dan op wintersport. Totdat er 's avonds ineens een grote jongen vo... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de gevaarlijke museumschat
Het geheim van de gevaarlijke museumschat
Lisa houdt ontzettend van tekenen. In het museum bewondert ze met haar klas de <i>Nachtwacht</i>, maar haar tweelingbroer Ryan vindt er niets aan. Hij maakt ... »
 
 
 
 
 

Mystery Guest
Mystery Guest
<p><i>Pip: ‘Wat heb ik gedaan?’ </i>
<i>Cody: ‘Ík heb haar vermoord.’ </i>
<i>Norah: ‘Ze moest dood.’</i>

Drie tieners bek... »
 
 
 
 
 

De Wisselaar
De Wisselaar
Anders ontdekt dat hij een Wisselaar is: hij kan van leven wisselen met iemand anders. Al snel krijgt hij zijn allereerste opdracht, maar is Wisselen wel zo ... »
 
 
 
 
 

Verliefd op de verkeerde?
Verliefd op de verkeerde?
Als er tijdens het schoolkamp spullen worden gestolen, wijzen alle vingers Evi’s kant op. Ze moet haar onschuld bewijzen! Gelukkig krijgt ze hulp van Kai, ... »