Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gezicht van Britt
Gezicht van Britt
Britt reist met vrienden door Frankrijk en Spanje met maar één doel: Dario vergeten. Maar hij blijft haar bellen, ook al is ze honderden kilometers ver weg... »
 
 
 
 
 

Verliefd op de verkeerde
Verliefd op de verkeerde
Als er tijdens het schoolkamp spullen worden gestolen, wijzen alle vingers Evi’s kant op. Ze moet haar onschuld bewijzen! Gelukkig krijgt ze hulp van Kai, ... »
 
 
 
 
 

Fright Night
Fright Night
Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze... »
 
 
 
 
 

Verliefd op alle 3
Verliefd op alle 3
Wie praat er nou tegen een poster? Merel doet het. Want ze lééft met de drie bandleden van <i>No Time Left<i>. Elke avond vertelt ze hoe haar dag was en ho... »
 
 
 
 
 

Race
Race
<i>Ik wist altijd precies hoe het met hem ging, of hij nou praatte of niet.<i>
<i>Bij Ties was het alsof er een ondertiteling meeliep op zijn voorhoofd.<i>
<... »
 
 
 
 
 

Escape Room [MP3]
Escape Room [MP3]
Bloedstollende jeugdroman over een spel dat werkelijkheid wordt. Een bezoek aan een Escape Room zal na het lezen van dit zenuwslopende verhaal nooit meer het... »
 
 
 
 
 

Ik denk dat dit het einde is
Ik denk dat dit het einde is
<i>De eerste keer dat ik Maas zag, regende het. Ik had toen nog geen idee wie hij was en dat hij mijn leven voorgoed zou veranderen.<i>

<i>De eerste keer da... »