Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bram en het droomengeltje
Bram en het droomengeltje
<p>In <em>Bram en het droomengeltje</em> van bestsellerauteur Lucinda Riley, bekend van de hitserie <em>De zeven zussen</em>, en haar zoon Harry Whittaker is... »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin
Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d'Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en onopg... »
 
 
 
 
 

Schaduw
Schaduw
<p>In <em>Schaduw</em>, het derde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, staat Star D'Aplièse op een keerpunt in haar leven. Na de dood v... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
<p>In <em>Storm</em>, het tweede deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, is de zeilvakantie van Ally D'Aplièse bijna ten einde als ze beri... »
 
 
 
 
 

Maan
Maan
<p>In <em>Maan</em>, het vijfde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, vertrekt Tiggy D'Aplièse na de dood van haar vader naar de afgeleg... »
 
 
 
 
 

Parel
Parel
<p><em>Parel</em>, het vierde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt... »
 
 
 
 
 

Zeven zussen reeks
Zeven zussen reeks
 »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin
Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d’Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en ono... »