Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zon
Zon
<p>In <em>Zon</em>, het zesde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, heeft Electra het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en... »
 
 
 
 
 

De liefdesbrief
De liefdesbrief
 »
 
 
 
 
 

Schaduw
Schaduw
<p>In <em>Schaduw</em>, het derde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, staat Star D'Aplièse op een keerpunt in haar leven. Na de dood v... »
 
 
 
 
 

Emma en het kerstengeltje
Emma en het kerstengeltje
<p><em>Emma en het kerstengeltje</em> van bestsellerauteur Lucinda Riley, bekend van de hitserie <em>De zeven zussen</em>, en haar zoon Harry Whittaker is he... »
 
 
 
 
 

De orchideeëntuin
De orchideeëntuin
<p>In de roman <em>De orchideeëntuin</em> van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie <em>De zeven zussen</em>, bracht Julia Forrester als ... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
<p>In <em>Storm</em>, het tweede deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, is de zeilvakantie van Ally D'Aplièse bijna ten einde als ze beri... »
 
 
 
 
 

Parel
Parel
<p><em>Parel</em>, het vierde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt... »
 
 
 
 
 

De zeven zussen
De zeven zussen
 »