Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schaduw
Schaduw
<p>In <em>Schaduw</em>, het derde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, staat Star D'Aplièse op een keerpunt in haar leven. Na de dood v... »
 
 
 
 
 

De nachtroos
De nachtroos
Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elf jarige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. ... »
 
 
 
 
 

Hothouse Flower
Hothouse Flower
 »
 
 
 
 
 

Noah en het speurengeltje
Noah en het speurengeltje
<p>In het prachtige lees- en kijkboek <em>Noah en het speurengeltje</em>, het vierde deel in de <em>Beschermengeltjes</em>-reeks van Lucinda Riley en Harry W... »
 
 
 
 
 

De zevende zus
De zevende zus
<p><em>De zevende zus</em>, het zevende deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over de mysterieuze zevende zus. Ze was altijd onvindb... »
 
 
 
 
 

De nachtroos
De nachtroos
 »
 
 
 
 
 

Zon
Zon
<p>In <em>Zon</em>, het zesde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, heeft Electra het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en... »
 
 
 
 
 

De zilverboom
De zilverboom
<p>In de roman <em>De zilverboom</em> van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie <em>De zeven zussen</em>, keert Greta na dertig jaar terug... »