Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Griekse Helden
Griekse Helden
Griekse heldenDe makers van BoekieBoekie presenteert de Griekse mythologie voor beginners.Wie nog nooit een Griekse mythe gelezen heeft, komt terecht in een ... »
 
 
 
 
 

Dex Durfal
Dex Durfal
In 'De schedel van kristal' (deel 1 van de serie Dex Durfal) kampeert Dex samen met zijn ouders in het oerwoud van Peru, waar ze de Schedel van Kristal hopen... »
 
 
 
 
 

Vlokje ontvoerd!
Vlokje ontvoerd!
'Het is gebeurd met je, sukkeltje! Je bent verkocht! We zien je nooit meer terug. Haha', lacht cavia Brutus gemeen als konijn Vlokje in de dierenwinkel verko... »
 
 
 
 
 

Dutje
Dutje
Een prentenboek met een hoge aaibaarheidsfactor!<br/>Papa Dax en mama Door liggen luid te snurken. De winterslaap is nog lang niet <br/>voorbij, maar kleine ... »
 
 
 
 
 

Rom bom big
Rom bom big
big gaat naar saar.het is heet.maar wat is dat?de boom is wit.dus is het kil?big wil een jas aan.de das zit in de weg.hoo big, pas op!Het is een prachtige zo... »
 
 
 
 
 

Goudkoorts
Goudkoorts
Het dorp is in rep en roer.Mensen rennen door elkaar.Ze schreeuwen wild.'Goud, goud, goud!' hoort Rik overal.Cowboy Riks paardje Kik vindt een goudklomp in d... »