Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De DINKies: Herten in nood!
De DINKies: Herten in nood!
Noor en Sven komen te laat op school omdat ze een schaap hebben gered. Juf Punk noemt hen daarom 'Dieren-In-Nood-Kids'. Noor vindt het leuk klinken. Samen me... »
 
 
 
 
 

Welkom op de dierderij (5 exx.)
Welkom op de dierderij (5 exx.)
Boer Jansen ligt ziek in bed. Alle dieren zijn in paniek. Want wie gaat nu al het werk doen? Kaatje Koe moet worden gemolken. Het gras moet gemaaid, en de sc... »
 
 
 
 
 

Rom bom big
Rom bom big
big gaat naar saar.het is heet.maar wat is dat?de boom is wit.dus is het kil?big wil een jas aan.de das zit in de weg.hoo big, pas op!Het is een prachtige zo... »
 
 
 
 
 

Welkom op de dierderij
Welkom op de dierderij
Boer Jansen ligt ziek in bed. Alle dieren zijn in paniek. Want wie gaat nu al het werk doen? Kaatje Koe moet worden gemolken. Het gras moet gemaaid en de sch... »
 
 
 
 
 

Ik wol gjin broerke !
Ik wol gjin broerke !
Muisje Wobbeltsje wil absoluut niet dat mama een babyjongetje krijgt. Ze bedenkt allemaal slimme plannen, opdat het babybroertje het huis niet in kan. Prente... »
 
 
 
 
 

Snotaapkes
Snotaapkes
 »
 
 
 
 
 

Klein Konijn is slappie kwijt
Klein Konijn is slappie kwijt
Nieuw avontuur van het ondeugendste konijntje in boekenland.Klein Konijn is lief, schattig en een tikkeltje ondeugend. Eigenlijk net als de meeste peuters...... »
 
 
 
 
 

De bankroof
De bankroof
'Vrijdag breken we in.<br/>In de bank.<br/>Als het donker is,<br/>Terwijl het dorp slaapt.<br/>De juiste tijd geeft ik nog door.'<br/> <br/>Toevallig vangt R... »