Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sinterklaas zoekboek
Sinterklaas zoekboek
- Een fris en toegankelijk zoekboek voor kleuters- Lekker groot formaat: ideaal voor in de klasGluur binnen bij de Sint en zijn ondeugende Pieten.In dit boek... »
 
 
 
 
 

Het kerstverhaal
Het kerstverhaal
Het Kerstverhaal »
 
 
 
 
 

De brandweer
De brandweer
Met de magneetboekjes in de reeks Kleine handjes kunnen kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop laten. Een grote brand blussen, een kat uit een boom red... »
 
 
 
 
 

Anna eet graag fruit
Anna eet graag fruit
Een heerlijk verhaal over hoe lekker fruit en fruitdrankjes wel zijn. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.Anna gaat met... »
 
 
 
 
 

Grote Anna leert lezen en rekenen
Grote Anna leert lezen en rekenen
Grote Anna gaat voor het eerst naar de grote school. Ze heeft er veel zin in. Ze heeft zelfs een nieuwe boekentas en schrijfspulletjes gekregen! Het is hard ... »
 
 
 
 
 

Anna op de kermis
Anna op de kermis
Vandaag is het een heel speciale dag. Opa komt Anna halen om samen naar de kermis te gaan. Anna zit op de draaimolen, vangt eendjes op het viskraam en kiest ... »
 
 
 
 
 

Anna gooit haar speentjes weg
Anna gooit haar speentjes weg
Vandaag gaat Anna naar de tandarts. Die kijkt in haar mond en zegt dat ze mooie tanden heeft.<br/>Alleen kan ze beter zonder speentje slapen. Anna weet niet ... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Jona
Het verhaal van Jona
Een moderne bewerking van een oud verhaal. Vierde titel in de reeks 'Bijbelverhalen aan kleuters verteld'. Kleuterleidsters zijn in de wolken met deze inleef... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi en de maan
Heksje Mimi en de maan
Heksje Mimi vliegt naar de maan.<br/>Maar daar is het heel erg koud.<br/>Gelukkig draagt de maan een warme muts.<br/>Terwijl de maan slaapt, zet Mimi de muts... »