Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Anna maakt ruzie
Anna maakt ruzie
Een herkenbaar verhaal over ruziemaken en het weer goedmaken. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema. Anna en haar broertje Lar... »
 
 
 
 
 

Goudlokje
Goudlokje
Een warme en originele versie van het klassieke sprookje over Goudlokje en de drie beren. Voor kinderen vanaf 4 jaar.Midden in het bos staat een gezellig ber... »
 
 
 
 
 

Niet slaan Anna!
Niet slaan Anna!
Anna heeft twee handjes.Met haar handen kan Anna heel veel:zwaaien, eten, fietsen, helpen met opruimen …Maar soms wordt Anna boos.Dan slaan haar handen, of... »
 
 
 
 
 

Anna en Sinterklaas
Anna en Sinterklaas
Een warm sinterklaasverhaal over een beetje zenuwachtig zijn. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de emoties van het kind als thema.Anna mag vandaag mee naar ... »
 
 
 
 
 

Bathtime
Bathtime
vanaf 24 maanden »
 
 
 
 
 

Anna en haar lieve oma
Anna en haar lieve oma
Een herkenbaar verhaal over een lieve oma én een lieve Anna. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Anna gaat logeren bij oma.... »
 
 
 
 
 

Wannes gaat naar school
Wannes gaat naar school
Het is voor kleine Wannes de eerste dag in de kleuterschool! Kijk mee wat hij allemaal doet en leert.Dit vrolijke prentenboek kun je gebruiken om je peuter o... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van het verloren schaap
Het verhaal van het verloren schaap
Er was eens een herder Elias. Hij had een kudde van wel 100 schapen. Hij hield erg veel van zijn dieren. Iedere dag telde hij zijn schapen om te zien of ze e... »
 
 
 
 
 

Rik het benaalek spoek
Rik het benaalek spoek
<p>Prentenboek in het Aalsters dialect</p> »
 
 
 
 
 

Anna op babybezoek
Anna op babybezoek
Anna gaat vandaag op babybezoek bij tante Vicki. Tante Vicki heeft nog maar net een baby’tje gekregen. Het baby’tje heet Warre en is nog heel klein. Eerst ... »