Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ik help mama magneetboekje
Ik help mama magneetboekje
Dit nieuwe deel in de reeks magneetboekjes Kleine Handjes gaan opnieuw recht naar het hart van jonge kinderen. Want mama helpen is op die leeftijd nog een er... »
 
 
 
 
 

Anna en de herfst
Anna en de herfst
Een vrolijk en leerrijk verhaal over een avontuurlijke herfstdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.De blaadjes vallen v... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi op stap met de klas
Heksje Mimi op stap met de klas
Vertel- en voorleesplaten voor in de kleuterklas of het kinderdagverblijf.<br/><br/>Vandaag gaat Heksje Mimi met de hele klas op stap naar de heksenbinnenspe... »
 
 
 
 
 

Speel lotto met Anna
Speel lotto met Anna
Anna is het hoofdpersonage in een reeks herkenbare peuterboeken. Clavis Uitgeverij maakt rond Anna nu ook educatieve spelmaterialen,<br/>die het denkvermogen... »
 
 
 
 
 

Anna bij de tandarts
Anna bij de tandarts
Anna gaat met papa naar de tandarts. Samen met Konijn mag ze in de hoge stoel zitten. De tandarts legt uit wat ze met het spiegeltje en het haakje gaat doen.... »
 
 
 
 
 

Lou viert carnaval
Lou viert carnaval
Het is carnaval op school. Lou is verkleed als indiaan. Op de speelplaats zijn bijna alle kinderen verkleed. Lou ziet een fee, een bij, een piraat en een kik... »
 
 
 
 
 

Pino gaat in bad
Pino gaat in bad
 »
 
 
 
 
 

Konijn knuffelpop
Konijn knuffelpop
Een zacht knuffelvriendje met lange oren. Precies zoals Anna heeft!Spelen en leren met je lievelingspersonagesVoor jonge kinderen is het leven één grote on... »
 
 
 
 
 

Anna en de zomer
Anna en de zomer
Het is zomer.De zon schijnt en buiten is het lekker warm.Vrolijk huppelt Anna door de tuin op haar sandalen.Anna is dol op de zomer.Met haar broertje Lars sp... »