Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Waterpret
Waterpret
Spetter spat!<br/>Het kindje in dit boekje heeft heel veel waterpret.<br/>Kijk je mee?<br/>Sla het flapje om en ... word lekker nat!<br/><br/>Een speels boek... »
 
 
 
 
 

Anna met oma en opa aan zee
Anna met oma en opa aan zee
Anna zit in de auto bij oma en opa.Ze rijden naar hun vakantiehuisje aan zee.Daar blijven ze een paar dagen logeren.Anna verveelt zich geen moment op het str... »
 
 
 
 
 

Anna en de herfst
Anna en de herfst
Een vrolijk en leerrijk verhaal over een avontuurlijke herfstdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.De blaadjes vallen v... »
 
 
 
 
 

Lou viert carnaval
Lou viert carnaval
Het is carnaval op school. Lou is verkleed als indiaan. Op de speelplaats zijn bijna alle kinderen verkleed. Lou ziet een fee, een bij, een piraat en een kik... »
 
 
 
 
 

Naar de creche
Naar de creche
Ik ga naar de crèche! In dit boekje staat hoe het elke dag met me gaat. Hoe ik ’s nachts heb geslapen en ’s morgens ben opgestaan. Wanneer ik heb ontbeten... »
 
 
 
 
 

Anna's grote winterboek
Anna's grote winterboek
Ontdek de winterse wereld van Anna.Buiten is het koud. Het vriest en, ja hoor,dit jaar valt er ook sneeuw. Geweldig!Zo koud en donker als het buiten is,zo wa... »
 
 
 
 
 

Anna en haar broertje
Anna en haar broertje
Mama heeft het erg druk. Gelukkig is Anna er om haar te helpen. Ze is een lieve grote zus voor haar broertje Lars. Terwijl mama kookt, spelen ze gezellig sam... »
 
 
 
 
 

Anna en de oppas
Anna en de oppas
Een vrolijk verhaal over een eerste avondje met de oppas. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Vanavond gaan mama en papa spo... »