Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het verhaal van Mozes
Het verhaal van Mozes
- Nieuwe titel in succesvolle reeks Bijbelverhalen voor kleuters- Kathleen Amant is een geliefd illustrator voor kleutersEen spannend Bijbelverhaal, herschre... »
 
 
 
 
 

Anna en de kerstboom
Anna en de kerstboom
Een plezierig verhaal vol gezellige kerstdrukte. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Binnenkort is het Kerstmis. Papa ... »
 
 
 
 
 

Lekker zwemmen
Lekker zwemmen
vanaf 30 maanden leren zwemmen »
 
 
 
 
 

Niet huilen, Anna
Niet huilen, Anna
Een herkenbaar verhaal over huilen en leren emoties op een juiste manier te uiten. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Mama ... »
 
 
 
 
 

De schoeinsjte kestdag van Rudy
De schoeinsjte kestdag van Rudy
<p>‘t Es weiral bekanst kestdag. Aal de biestige kammerotjes zen schampavie d’n hof af ver de Kestmaan t’ helpen mé pakskes te mauken en ba de kingere... »
 
 
 
 
 

Bedtijd
Bedtijd
Het kindje in dit boekje is moe.Maar voor het gaat slapen, moet het nog heel veel doen.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... welterusten!Een vrolijk boekje me... »
 
 
 
 
 

Anna eet graag fruit
Anna eet graag fruit
Een heerlijk verhaal over hoe lekker fruit en fruitdrankjes wel zijn. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.Anna gaat met... »
 
 
 
 
 

Anna gooit haar speentjes weg
Anna gooit haar speentjes weg
Vandaag gaat Anna naar de tandarts. Die kijkt in haar mond en zegt dat ze mooie tanden heeft.<br/>Alleen kan ze beter zonder speentje slapen. Anna weet niet ... »