Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Grote Anna leert paardrijden
Grote Anna leert paardrijden
Grote Anna en mama zijn net aangekomen in de manege. Anna heeft haar rijbroek, rijlaarzen en veiligheidsvest aan. Ze volgt paardrijles bij juf Laure en vanda... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi en de maan
Heksje Mimi en de maan
Heksje Mimi vliegt naar de maan.<br/>Maar daar is het heel erg koud.<br/>Gelukkig draagt de maan een warme muts.<br/>Terwijl de maan slaapt, zet Mimi de muts... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi tovert sneeuw
Heksje Mimi tovert sneeuw
Het is een natte en koude winter. Heksje Mimi springt boos met haar laarsjes in de plassen. Ze heeft er genoeg van. Ze wil geen regen, ze wil sneeuw! Mimi pa... »
 
 
 
 
 

Vertelplaten
Vertelplaten
Voorlezen aan een groep kinderen wordt nog leuker met deze vertelplaten. Terwijl de kinderen naar de grote prenten kijken, leest de voorlezer de tekst handig... »
 
 
 
 
 

Bij Anna in de straat
Bij Anna in de straat
Anna is haar knuffel Konijn kwijt! Samen met mama gaat ze op zoek bij alle vriendjes in de straat. Zoek je mee? Bij iedereen mag Anna even binnen kijken. Elk... »
 
 
 
 
 

Anna en de winter
Anna en de winter
Het is winter. De bomen zijn kaal. De grond is bevroren en de vogeltjes vinden geen eten meer. Anna doet haar muts, sjaal en warme jas aan en gaat naar buite... »
 
 
 
 
 

Rik het bange spookje
Rik het bange spookje
<p>Er was eens een klein spookje. Zijn naam was Rik. Samen met zijn broers woonde hij in een groot en oud huis. Omdat hij zo vaak bang was, noemden ze hem we... »