Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voordat het laat wordt
Voordat het laat wordt
Er zijn boeken die je tijdens het lezen weglegt om aan je eigen pad te denken. Ze doen je ziel ontwaken. Deze roman neemt je mee naar de plek waar je zou moe... »
 
 
 
 
 

Spijkerschrift
Spijkerschrift
Aga Akbar, de doofstomme vader van Ismaiel, heeft een dagboek geschreven in een zelfontworpen spijkerschrift. Na zijn dood wordt het boek bij zijn naar Neder... »
 
 
 
 
 

Rode wijn
Rode wijn
In Rode wijn zijn de verhalen uit De adelaars en De meisjes en de partizanen gebundeld. De verhalen geven een indringend beeld van wat het betekent om politi... »
 
 
 
 
 

De boodschapper en de koran gesigneerd
De boodschapper en de koran gesigneerd
De boodschapper en de koran gesigneerd »
 
 
 
 
 

Het huis vd moskee
Het huis vd moskee
 »
 
 
 
 
 

1001 nacht
1001 nacht
Misschien is het wel de beroemdste vertelling ter wereld: de door zijn vrouw bedrogen koning Sjahriar slaapt elke avond met een nieuwe maagd en laat haar de ... »
 
 
 
 
 

Lifecheck
Lifecheck
Een goed mens zijn en een doordacht leven leiden. Dat zijn volgens filosofen belangrijke voorwaarden om gelukkig te zijn. Maar hoe doe je dit? De cd-box Life... »
 
 
 
 
 

Zeesla en de lepels van Alice
Zeesla en de lepels van Alice
De toekomst van Nederland door de ogen van Kader AbdolahKader Abdolah maakte een reis langs markante wetenschappers, uitvinders, kunstenaars en ondernemers m... »
 
 
 
 
 

Farao van de Vliet
Farao van de Vliet
De beroemde Egyptoloog Herman Raven is zijn herinneringen kwijt. Van zijn grootse carrière weet hij niets meer. Om zijn nek hangt een pasje met zijn naam en... »
 
 
 
 
 

De kraai
De kraai
'Lezer! Ik ben makelaar in koffie, en woon op de Lauriergracht, no. 37. Het was nooit mijn streven om koffie te verkopen, maar het leven heeft het zo bepaald... »