Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Afri
Afri
'Afri' is een kroniek van de Rotterdamse Afrikaanderwijk, een negentiende-eeuwse migrantenwijk die in veertig jaar tijd een Turkse en Marokkaanse enclave wer... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
'We gaan het serieus aanpakken,' zei Beatrix vlak voor ze de troon besteeg. Serieuzer dan haar ouders, die de monarchie met hun huwelijk van onzekerheid en n... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
‘Beatrix, dwars door alle weerstand heen’ van Jutta Chorus schets een portret van Beatrix in de jaren vanaf 2000. ‘We gaan het serieus aanpakken,’ ze... »
 
 
 
 
 

In de ban van Fortuyn
In de ban van Fortuyn
Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum vermoord. Met deze dramatische gebeurtenis komt een einde aan de razendsnelle opkomst van Fortu... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
Beatrix, koningin der Nederlanden - De luxe editie. In een prachtige cassette, met linnen bekleed, met een fraai stofomslag.

Achter deze eenvoudige aanduidi... »
 
 
 
 
 

Het Nederlandse koningshuis - deel 6: Beatrix
Het Nederlandse koningshuis - deel 6: Beatrix
De monarchie in Nederland bestaat in 2013 tweehonderd jaar. Deel 6 uit serie van 7 hoorcolleges waarin 8 biografen u alles vertellen over de verschillende Or... »
 
 
 
 
 

Broeders
Broeders
Een groepje jongens zint op grootse daden. Als een van hen zijn grootse daad uitvoert, en hij vermoordt Theo van Gogh, ziet de wereld ineens ook die anderen.... »
 
 
 
 
 

De Goede Gemeenschap
De Goede Gemeenschap
 »
 
 
 
 
 

Alma's dochters
Alma's dochters
Aan de rand van een Italiaanse vallei vindt Lili eindelijk haar Air-Francekoffertje terug. Eruit vallen de levens van haar voormoeders, van Alma, Elly en Syl... »
 
 
 
 
 

Broeders
Broeders
 »