Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Alma's dochters
Alma's dochters
Aan de rand van een Italiaanse vallei vindt Lili eindelijk haar Air-Francekoffertje terug. Eruit vallen de levens van haar voormoeders, van Alma, Elly en Syl... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
Beatrix, koningin der Nederlanden - De luxe editie. In een prachtige cassette, met linnen bekleed, met een fraai stofomslag.

Achter deze eenvoudige aanduidi... »
 
 
 
 
 

In de ban van Fortuyn
In de ban van Fortuyn
Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum vermoord. Met deze dramatische gebeurtenis komt een einde aan de razendsnelle opkomst van Fortu... »
 
 
 
 
 

Alma's dochters
Alma's dochters
Aan de rand van een dal in Lazio vindt Lili eindelijk haar Air-Francekoffertje terug. Eruit vallen de levens van haar voormoeders, van Alma, Elly en Sylvia. ... »
 
 
 
 
 

Afri
Afri
Afri is de kroniek van een negentiende-eeuwse migrantenwijk, die in veertig jaar tijd een Turkse en Marokkaanse enclave werd. Jutta Chorus verbleef anderhalf... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
‘Beatrix’van Jutta Chorus schets een portret van Beatrix in de zware jaren vanaf 2000. Met een nieuw nawoord - In april 2020 is het veertig jaar geleden ... »
 
 
 
 
 

Prinses der Nederlanden Beatrix
Prinses der Nederlanden Beatrix
Openingen, onthullingen, vieringen, uitreikingen, ontvangsten - het is vijf jaar geleden dat koningin Beatrix haar ambt aflegde, maar als prinses levert ze n... »
 
 
 
 
 

Broeders
Broeders
Een groepje jongens zint op grootse daden. Als een van hen zijn grootse daad uitvoert, en hij vermoordt Theo van Gogh, ziet de wereld ineens ook die anderen.... »
 
 
 
 
 

De martelaren
De martelaren
Jutta Chorus was aanwezig bij de opnamen van Submission, de film die Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh op de dodenlijst van moslimextremisten bracht. Ze volgd... »