Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wolken van goud
Wolken van goud
Verliefd, verloofd, getrouwd: het lijkt zo mooi, maar in de praktijk van alledag is het moeilijk elkaar gelukkig te blijven maken. In deze warme, realistisch... »
 
 
 
 
 

Quincy
Quincy
Quincy, het vijfde kind in het gezin Lance, is geadopteerd. Wanneer haar gevraagd wordt op kamers te gaan om ruimte te maken voor een zus die met haar gezin ... »
 
 
 
 
 

Vierennegentigste jubileumomnibus
Vierennegentigste jubileumomnibus
De bekende formule van een vijfling met bekende auteurs en drie onverkorte romans en twee novelles, is nog steeds een gouden greep. De Vierennegentigste Jubi... »
 
 
 
 
 

Bij jou ben ik thuis
Bij jou ben ik thuis
Esmee Evenblij is een kundige, maar afstandelijke coassistent. Door haar manier van doen heeft ze weinig vrienden en leeft ze als een kluizenaar. Ze raakt ov... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 115
Jubileumomnibus 115
Jubileumomnibus 115 bevat romans van Henny Thijssin-Boer (Bij volle maan), Julia Burgers-Drost (Het merelnest) en Hans de Groot-Canté (Paola danst de wereld... »
 
 
 
 
 

De strijd om het geluk
De strijd om het geluk
Barbara Bergman, een introverte, onzekere en weinig ambitieuze vrouw, trouwt te snel na de kennismaking met Ruut Luyten. Zij voelt zich niet geaccepteerd, ga... »
 
 
 
 
 

Een zonnestraal doorbreekt de mist
Een zonnestraal doorbreekt de mist
De familieroman Een zonnestraal doorbreekt de mist van Julia Burgers-Drost gaat over het derde en jongste zusje Klomp, Irene. Ze is aan het eind van de oorlo... »
 
 
 
 
 

De schaduwen voorbij
De schaduwen voorbij
Elsbeth heeft weinig keus. Zij is de enige die geen succesvolle carrière heeft of een druk gezin. Zij kan, nee móét moeder helpen, zo hebben haar broer en... »