Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zomeromnibus
Zomeromnibus
Zomeromnibus 2014 met romans van Gerda van Wageningen, Julia Burgers-Drost en Henny Thijssing-Boer. De zomeromnibus van Z&K is een zomertraditie. Ook in 2014... »
 
 
 
 
 

De weg terug
De weg terug
Ruth Endeveld is geen hoogvlieger. Met haar baan in de zorg is zij meer dan tevreden. Als ze vanwege een bezuiniging die baan kwijtraakt, doet Daan van de We... »
 
 
 
 
 

Thuis in het poorthuis
Thuis in het poorthuis
Als Ingrid van Limmen tijdelijk de leiding krijgt in het kindertehuis, is ze zich terdege bewust van haar verantwoordelijkheid. Psycholoog Jan Korporaal staa... »
 
 
 
 
 

Liefste man
Liefste man
 »
 
 
 
 
 

Paula
Paula
incl. kort verhaal 'De richtingaanwijzer' »
 
 
 
 
 

Overwonnen twijfels
Overwonnen twijfels
 »
 
 
 
 
 

Een hart moet beslissen
Een hart moet beslissen
Felien Houten is in haar jeugd, tijdens de periode dat ze in een kindertehuis was ondergebracht, misbruikt. Ze sloot zich aan bij een vrijgevochten groepje j... »
 
 
 
 
 

Voor geluk geboren
Voor geluk geboren
Een prachtige uitgave voor veel uren leesplezier, die bestaat uit drie complete romans waarbij de liefde de hoofdrol speelt.



In het eerste bo... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar de vrijheid
Vlucht naar de vrijheid
Na het eindexamen begint het leven pas echt. Maar Fransje belandt juist dan in een diepe put als ze eerst ziek wordt en daarna depressief. Haar zus sleept ha... »
 
 
 
 
 

Laura's tweestrijd
Laura's tweestrijd
Het gezin van Joy en Edo van Waal lijkt in alles harmonieus te zijn: zoon Pieter heeft zojuist zijn studie glansrijk afgesloten, dochters Yvette en Laura zij... »