Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, Indonesië, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

Vindersloon
Vindersloon
Een ontroerende en diepmenselijke novelle over vinden en verliezen, over geloof, hoop en liefde.De Haarlemmermeer is het decor voor het verhaal van Hilly va... »
 
 
 
 
 

Een dier voor roos
Een dier voor roos
Met informatie over mieren. »
 
 
 
 
 

Dit ben ik
Dit ben ik
 »
 
 
 
 
 

Omdat jij het bent
Omdat jij het bent
Een uitstekend cadeau om te laten zien dat je iemand waardeert om wie hij is! »
 
 
 
 
 

Weer en wind
Weer en wind
<p><em>Weer en wind</em> van Joke Verweerd is een ontroerende verhaalbundel met de mooiste verhalen uit Jokes schrijverscarrière én een aantal nieuwe verha... »
 
 
 
 
 

Wakker worden in het licht
Wakker worden in het licht
Dertig meditatieve teksten, zowel geschikt voor persoonlijke verdieping als voor vieringen rond Pasen.<br/><br/>Na de succesvolle bundel Opluisteren komt de ... »
 
 
 
 
 

Verhalenmozaiek
Verhalenmozaiek
Deze Verhalenmozaek nr 1 geschikt voor alle lezers. De auteurs schreven totaal verschillende verhalen en dat levert een boeiend palet aan proza op van spann... »
 
 
 
 
 

Uitgesproken
Uitgesproken
een bundel voor mensen, die zich uitspreken voor God »
 
 
 
 
 

Seizoenen
Seizoenen
Seizoenen van Joke Verweerd is een dichtbundel waarin Jokes mooiste gedichten zijn opgenomen.Bij vele gelegenheden schreef Joke Verweerd haar gedichten. In a... »