Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Joost en Maartje
Joost en Maartje
 »
 
 
 
 
 

Licht aan de lucht
Licht aan de lucht
kerstverhalen en -gedichten »
 
 
 
 
 

Paradiso
Paradiso
Een mens ontleent zijn identiteit aan zijn herinneringen. Wies Schonewille is een capabel en gewaardeerd maatschappelijk werkster. Maar als ze een groepsther... »
 
 
 
 
 

Het kerstpakket
Het kerstpakket
Bij Kerst hoort een kerstpakket. Zo'n luxe doos met allerlei verrassingen: zoutjes, wijn, ragout, chocolade en andere _ jne dingen (die je misschien zelf noo... »
 
 
 
 
 

Een onverwachte regenboog
Een onverwachte regenboog
Joke Verweerd vierde onlangs haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Al haar romans en verhalenbundels vonden de weg naar een groot lezerspubliek zoals ... »
 
 
 
 
 

Pareloester
Pareloester
<p>Wessel en Anne, beiden arts, hebben één dochter, Fleur. Fleur is lichamelijk en verstandelijk gehandicapt. De teleurstelling dat er ondanks al hun liefd... »
 
 
 
 
 

De beste kerstverhalen van Mozaïek
De beste kerstverhalen van Mozaïek
De beste kerstverhalen van Mozaïek van Irma Joubert, Guurtje Leguijt, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Joke Verweerd e.a. bevat een keuze van de beste kerstv... »
 
 
 
 
 

Stuifzand
Stuifzand
Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haa... »
 
 
 
 
 

Binnenstebuiten
Binnenstebuiten
'Goed! Er is niet zo veel veranderd, ze was al zo lang niet meer thuis,' zeg ik tegen mensen die vragen hoe het met me gaat. Dan knikken ze, maar ik zie het ... »