Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Borre en de kipnappers
Borre en de kipnappers
Vanaf 8 jaar. Borre en zijn vrienden van De Kerkhof Kids moeten een ontvoeringszaak oplossen. Margot Madelaine van Likdoorns de Oelala, de prijskip van boer ... »
 
 
 
 
 

Borre en de leesbril
Borre en de leesbril
[Vanaf 3 jaar] Buiten in de tuin ziet Borre iets tussen de groene grassprieten marcheren. Het is een duizendpoot. Wat een bijzonder beestje, denkt Borre. Hij... »
 
 
 
 
 

Borre en het breisel
Borre en het breisel
Vanaf 7 jaar. Heb jij een oma die truien voor je breit? Als het mooie truien zijn, is dat heel fijn. Maar het is niet fijn als de trui lelijk en veel te groo... »
 
 
 
 
 

Borre verhalenbundel
Borre verhalenbundel
De Borre Verhalenbundel is 132 pagina's dik, luxe uitgevoerd en op groter formaat dan de bekende Borre-boekjes.De Borre Verhalenbundel staat boordevol Borre-... »
 
 
 
 
 

Borre in the desert
Borre in the desert
 »
 
 
 
 
 

Borre gaat vissen
Borre gaat vissen
Vanaf 4 jaar. Borre is in een slootje aan het vissen. Hij vangt veel, maar geen vis. Hij vist een handspiegel, een haarborstel en een make-updoos uit het wat... »
 
 
 
 
 

Borre en de dwarrelkaas
Borre en de dwarrelkaas
Vanaf 10 jaar. Er is iets nieuws voor op de boterham: dwarrelkaas! Iedereen is er verslaafd aan. Behalve Elle, want die eet geen kaas. Mensen doen alles voor... »
 
 
 
 
 

Borre bijt de juf
Borre bijt de juf
Vanaf 7 jaar. De meeste juffen vinden het niet zo fijn als je ze in hun billen bijt. Ook niet als je het per ongeluk doet, zoals Borre in 'Borre bijt de juf'... »