Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Borre de sneeuwpop
Borre de sneeuwpop
Vanaf 4 jaar. Borre en Pluisdier zijn goede vrienden. En goede vrienden halen weleens een grapje met elkaar uit. Borre bouwt een sneeuwpop die sprekend op he... »
 
 
 
 
 

Borre en de baardapen
Borre en de baardapen
Vanaf 9 jaar. Soms denk je zeker te weten dat iemand schuldig is, maar toch is het niet zo. In het bejaardenhuis bijvoorbeeld. Daar veranderen drie mannetjes... »
 
 
 
 
 

Maarten de muis
Maarten de muis
 »
 
 
 
 
 

Borre en de gouden meteoor
Borre en de gouden meteoor
Vanaf 10 jaar. Een enorme gouden meteoor stevent op de aarde af! Als zijn baan niet van richting wordt veranderd, zal hij terechtkomen op het armoedige land ... »
 
 
 
 
 

Borre en Errob
Borre en Errob
Vanaf 4 jaar. Als je 'Borre en Errob' leest, zie je dubbel! Borre zit zich op zolder te vervelen. Er staat een oude spiegel. Borre trekt een gek gezicht naar... »
 
 
 
 
 

Kuba is gek op fruit
Kuba is gek op fruit
[vanaf 2 jaar]In dit verhaal over het aapje Kuba worden wel 21 soorten fruit benoemd. Jouw kind zal er ongetwijfeld een aantal kennen, maar er zit vast ook w... »
 
 
 
 
 

Borre en het goud van Moendaloen
Borre en het goud van Moendaloen
Vanaf 8 jaar. Er is een ramkraak gepleegd. Een stel boeven is met hun auto dwars door de winkelruit van juwelier Bling Bling gereden en ze hebben alle juwele... »
 
 
 
 
 

Borre en het lek
Borre en het lek
Vanaf 4 jaar. Borre ligt heerlijk in zijn bedje te dromen dat hij op zee op de rug van een walvis dobbert. Ha... ha... hatsjoe, niest de walvis en een dikke ... »
 
 
 
 
 

Borre en miss kikkervis
Borre en miss kikkervis
Vanaf 10 jaar. De zomervakantie is voorbij. Elle zit nu op de middelbare school. Ze had er al niet veel van verwacht, maar het is nog erger dan ze dacht. De ... »