Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kuba is gek op fruit
Kuba is gek op fruit
[vanaf 2 jaar]In dit verhaal over het aapje Kuba worden wel 21 soorten fruit benoemd. Jouw kind zal er ongetwijfeld een aantal kennen, maar er zit vast ook w... »
 
 
 
 
 

Borre en de snaren van katje darm
Borre en de snaren van katje darm
Vanaf 10 jaar. Borre, Radijs, Ovi en Elle logeren bij oom Rob. Oom Rob is vuurtorenwachter van het kustplaatsje Schuurbuikerzand. Buiten stormt en onweert he... »
 
 
 
 
 

Borre wast af
Borre wast af
Vanaf 4 jaar. Dit boek voorgelezen door Frank Groothof: zie www.youtube.com/borrekanaal. Help jij je ouders graag met klusjes in huis? Of heb je er juist een... »
 
 
 
 
 

Borre en de Soepballen
Borre en de Soepballen
Vanaf 4 jaar. Doen jouw ouders aan sport? Borres papa zit in een bowlingteam. De Soepballen heten ze. En vanavond moeten de Soepballen tegen de Bierkegels, h... »
 
 
 
 
 

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam is een met zorg samengestelde schatkist vol met Rotterdamse literaire juwelen. Het bevat primair werk van helden van toen en nu: poëzie van C.B.... »
 
 
 
 
 

Borre en het bittertje van bladdergal
Borre en het bittertje van bladdergal
Vanaf 10 jaar. De conciërge van Elles middelbare school is de enige volwassene daar die niet verschrikkelijk onaardig, wreed of gemeen is. En nu ligt hij in... »
 
 
 
 
 

Borre en de buurheks
Borre en de buurheks
Vanaf 7 jaar. Borre heeft een nieuwe buurvrouw. Ze woont in het oude huis op de hoek. 'Wat is het voor vrouw?' vraagt Radijs. 'Ik weet het nog niet zo goed,'... »
 
 
 
 
 

Borre en Dim Sumo
Borre en Dim Sumo
Vanaf 8 jaar. Weet je wat dim sum is? Dat zijn lekkere kleine Chinese hapjes. En sumo? Dat zijn dikke Japanse meneren die met elkaar worstelen. Bij restauran... »
 
 
 
 
 

Borre heeft de hik
Borre heeft de hik
Vanaf 7 jaar. Heb jij weleens de hik gehad? Een hik die maar niet ophield? Borre heeft limonade met prik gedronken. Zijn buik borrelt er helemaal van. En je ... »