Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De blauwe nacht
De blauwe nacht
De hypersensitieve Simon Aardewijn is in de herfst van zijn leven en beleeft alles met een ongekende intensiteit. Hij verliest zich in een grootse dissertati... »
 
 
 
 
 

Jas van belofte
Jas van belofte
Jas van belofte is een ode aan een vriendschap, aan een vader, aan het schrijven.Als Arthur met hoge snelheid per ambulance naar het ziekenhuis wordt gebrach... »
 
 
 
 
 

Ruim Zicht
Ruim Zicht
Ruim Zicht »
 
 
 
 
 

Margje
Margje
 »
 
 
 
 
 

Een lust voor het oog
Een lust voor het oog
De jonge leraar Jeroen Swijgman krijgt een baan op een school in een klein stadje vlak bij zijn geboorteplaats. Onder de collega's heerst een haatdragende sf... »
 
 
 
 
 

Margje
Margje
Ruben Sievez, de zoon uit Knielen op een bed violen, is in Margje een oudere man die gedurende een lange oudejaarsnacht terugkijkt op zijn leven, al dwalend ... »
 
 
 
 
 

Het lichaam van Clara
Het lichaam van Clara
Clara Hofstede is enig kind en probeert haar ouders bij elkaar te houden. Hierdoor wordt ze geheel op zichzelf teruggeworpen en beleeft ze haar kindertijd ma... »
 
 
 
 
 

Brengschuld
Brengschuld
In <em>Knielen op een bed violen</em> vertelde de jonge Ruben Sievez hetverhaal over de ondergang van het familiebedrijf. In die groteberoemde roman is het g... »
 
 
 
 
 

Weerloos
Weerloos
 »