Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Margje
Margje
Het vervolg op <i>Knielen op een bed violen</i>. Een verhaal over een heel leven, dat van Margje en haar twee zoons. De jongste is haar lieveling, de oudste ... »
 
 
 
 
 

Pijn is genot
Pijn is genot
Indringende gesprekken waren het, die schrijver en wielerliefhebber Jan Siebelink voerde met oud-wielrenners als Erik Breukink, Wim van Est, Jan Janssen, Pe... »
 
 
 
 
 

Brengschuld
Brengschuld
In <em>Knielen op een bed violen</em> vertelde de jonge Ruben Sievez hetverhaal over de ondergang van het familiebedrijf. In die groteberoemde roman is het g... »
 
 
 
 
 

Maar waar zijn die duiven dan
Maar waar zijn die duiven dan
Op de dag dat Hugo Tempelman een brief ontvangt van zijn arts neemt hij zonder de envelop te openen een rigoureus besluit. Jan Siebelink volgt hem vanaf dat ... »
 
 
 
 
 

Im Garten des Vaters
Im Garten des Vaters
Im Garten des Vaters »
 
 
 
 
 

Erfenis (set van 10 ex)
Erfenis (set van 10 ex)
Perfect passend bij al het andere werk van Jan Siebelink en speciaal bij de pasverschenen roman 'De buurjongen': twee korte verhalen over het leven op de blo... »
 
 
 
 
 

De hof van onrust
De hof van onrust
 »
 
 
 
 
 

De blauwe nacht
De blauwe nacht
Een koortsachtig verhaal tegen de achtergrond van het Parijs van de jaren zestig.


De hypersensitieve Simon Aardewijn is in de herfst van zijn leven en bele... »
 
 
 
 
 

Dorpsstraat Ons Dorp
Dorpsstraat Ons Dorp
 »
 
 
 
 
 

Nachtschade
Nachtschade
<I>Nachtschade</I>, Jan Siebelinks veelgeprezen debuut uit 1975, bevat vijf korte verhalen, die een grote kracht en een imponerende scherpte bezitten. Niet z... »