Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Witte chrysanten
Witte chrysanten
Op een koude ochtend in oktober pakken een vader en zijn zeventienjarige zoon in hun bloemkwekerij samen de bestelling in voor de beruchte bloemist Van M.. W... »
 
 
 
 
 

Het lichaam van Clara
Het lichaam van Clara
Clara Hofstede is enig kind en probeert haar ouders bij elkaar te houden. Hierdoor is ze geheel op zichzelf aangewezen en beleeft ze maar nauwelijks haar kin... »
 
 
 
 
 

Suezkade
Suezkade
Suezkade voorgelezen door Mike Reus. Mike Reus studeerde in 1998 af aan de tonneelschool van Maastricht. Vervolgens trad hij in vaste dienst bij De Trust, he... »
 
 
 
 
 

Vuile handen
Vuile handen
stop de zeehondenjacht »
 
 
 
 
 

Knielen op een bed violen
Knielen op een bed violen
boek in doos »
 
 
 
 
 

De herfst zal schitterend zijn
De herfst zal schitterend zijn
Michel, de hoofdpersoon in De herfst zal schitterend zijn, voert een levenslange strijd met de realiteit: hij probeert aan zijn sociale klasse te ontkomen, a... »
 
 
 
 
 

Verdwaald gezin
Verdwaald gezin
De familieroman Verdwaald gezin speelt zich af in het Arnhem van de jaren vijftig. Hoofdpersonen zijn Hugo Sprenger, zijn vrouw Paula en hun dochter Noortje.... »
 
 
 
 
 

En joeg de vossen door het staande koren
En joeg de vossen door het staande koren
In de veelgeprezen roman En joeg de vossen door het staande koren bevindt de negentienjarige hoofdpersoon Winfred Hana,leerling op de kweekschool, zich op ee... »
 
 
 
 
 

Margaretha
Margaretha
Als tienjarige trouwt Margaretha van Parma (1522-1586) met Allessandro de Medici, die na een jaar wordt vermoord. Haar daaopvolgende verbintenis met de herto... »
 
 
 
 
 

Vera
Vera
Het leven van de in Den Haag geboren en getogen Vera Melchers lijkt volmaakt: haar huwelijk is alles voor haar, met liefde voedt zij haar enige dochter op. T... »