Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De lokkerbolletjes
De lokkerbolletjes
De vader van Noortje en Hugo is zijn baan kwijt en het roer moet om. Ze verhuizen van een enorme villa in het rijke Gooi naar een oude caravan op een modderi... »
 
 
 
 
 

4altijd heppie
4altijd heppie
Deze bundel bevat drie verhalen over de enthousiaste en ontembare Toekie. In Doe eens raar met je haar is Toekie haar dodelijk saaie leven zat. Ze besluit ha... »
 
 
 
 
 

Duistere bestemming
Duistere bestemming
Literair Juweeltje van september, geschreven door Elisabeth Mollema.... »
 
 
 
 
 

Het heerlijke herfstboek
Het heerlijke herfstboek
In deze heerlijke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de herfst. Over hoe de herfst haar kleuren kreeg, over een voorzichtige kabout... »
 
 
 
 
 

Mo en Tijger lossen het op
Mo en Tijger lossen het op
<p>Heb je een probleem? Geen paniek! Mo en Tijger de tijgerteckel lossen het graag voor je op. Met de scherpe blik van Mo en de speurdersneus van Tijger vo... »
 
 
 
 
 

En de winnaar is ...
En de winnaar is ...
In de sporthal in de stad wordt een hondententoonstelling gehouden. Adriaan enHannes besluiten om met hun hond Dirk, bijgenaamd het driekleurige monster, dee... »
 
 
 
 
 

Mo en Tijger vieren feest
Mo en Tijger vieren feest
Mo en zijn nichtje Toos zijn iets heel leuks aan het doen: ze maken een lied! Dat lied gaan ze zingen op het feest van hun oma en de vader van Mo. Samen word... »
 
 
 
 
 

Krieltje
Krieltje
Simon de Lange doet zijn achternaam geen eer aan, want hij is de kleinste jongen van de klas. Iedereen noemt hem Krieltje en de andere jongens zijn hem altij... »